Har jeg sovet i verdens beste hotellseng?

Himmel og hav, hadde vi havnet i verdens beste hotellseng? Jeg har aldri kjent på maken. Ikke nok med at man forsvinner inn i nydelig sengetøy som bare lett slynger seg rundt kroppen, men madrassen er så god at vi håper på dårlig vær neste dag så vi kan sove lenge og bare ligge et par ekstra timer på morgenkvisten.

Read More

Amerikalinjen sitt DNA!

I dag er det for mange hoteller med god gjennomført design, men som dessverre ikke går hånd i hånd med selve serviceopplevelsen. Det er sjelden det motsatte! Vår bransje er blitt flinke til å lage spektakulære hoteller i alle sjangre og prisklasser, men ofte glemmer ingeniører, interiørdesignere, arkitekter og hotelleiere at det er i planleggingen-og byggeprosessen de må alliere seg med erfarne hotellfolk.

Read More

Londons nye hoteller i 2018!

 

Dersom du planlegger en tur til London i 2018 vil det finnes mange nye hotell å sjekke ut. Det er blitt populært å skape liv i gamle ærverdige bygg og gjøre de om til små eller større hoteller. To av Londons mest kjente bygg som Great Scotland Yard og Old Tower Bridge Magistrates Court blir forvandlet om til to spennende hoteller. Her er listen over 8 nyåpninger verdt å sjekke ut.

Kettners Townhouse.jpg

Kettner´s Townhouse
Først ut i år er Soho House sitt nye hotell Kettner´s Townhouse i Soho som åpner i januar. I et historisk bygg har de innredet med 33 hotellrom inspirert av 1920-tallet, en champagne bar og restaurant. Perfekt beliggenhet og garantert intim og koselig atmosfære.

Åpner: Januar 2018
Webside: http://www.kettnerstownhouse.com/hotel
Tips: Champagne baren

Copyright: Kettner´s Townhouse by Soho House 

Copyright: Kettner´s Townhouse by Soho House 

The Principal Hotel .jpg

The Principal
En av de store åpningene i år er The Principal i Bloomsbury. Denne ærverdige bygningen fra 1898 tidligere kjent som Hotel Russell bygget av arkitekten Charles Fitzroy Doll gjenåpnes i sin pomp og prakt med 334 rom og suiter, designet av Tara Bernerd & Partners og Russell Sage Studio. Kunstneren Henry Charles Fehr har laget skulpturer av 4 britiske dronninger som er å finne over hovedinngangen: Elizabeth I, Mary II, Anne og Victoria. De fire suitene på hotellet blir også oppkalt etter dem. Hotellet åpner i mai til britisk glamour og luksus på sitt beste. 
Åpner: Mai 2018
Webside: https://www.phcompany.com/principal/london-hotel/
Tips: Besøk hotellets Palm Court

Copyright: https://www.phcompany.com/principal/

Copyright: https://www.phcompany.com/principal/

The Standard Hotel London.jpg

The Standard London
En av mine favorittkjeder The Standard åpner hotell på King´s Cross. Med 270 rom og suiter er det første gang boutiquehotellkjeden åpner et hotell utenfor USA. De øverste etasjene på hotellet er kledd i metall og glass og en utvendig heis tar gjestene opp til 8.etasje. 
Åpner: Sommeren 2018
Webside: http://www.standardhotels.com (ingen info på nettsiden om når hotellet åpner)

Bankside Hotel mezzanine_lobby.jpg

Bankside Hotel
Med sine 161 rom åpner Bankside Hotel i nærheten av Blackfriars Bridge. Et ultramoderne hotell med fokus på kreativitet og kunst innredet av interiørdesigner Dayna Lee. Hotellet har Tate Modern og Hayward Gallery som naboer og har også sitt eget galleri. 
Åpner: Sommeren 2018
Webside: http://www.banksidehotel.com
Tips: Hotellets utendørs terrasse
 

LÓscar London.jpg

Et hotell jeg virkelig gleder meg til er åpningen av L’Oscar i mars. Hotellet blir innredet av den kjente franske interiørdesigneren Jacques Garcia som står bak Hôtel Costes i Paris, NoMad i New York og La Mamounia i Marrakech. Disse hotellene oser av overdådig, rik, sexy atmosfære og egenart og jeg har derfor store forventninger til dette hotellet. Det blir en konvertering av den tidligere baptistkirken på Southampton Row. Ikke rart konseptet er basert på ”Sinners & Saints”.
Åpner: Mars 2018
Webside: https://www.loscar.com
Tips: Hotellets restaurant The Baptist   

Copyright: The Dixon

Copyright: The Dixon

The Dixon
Det historiske bygget til Old Tower Bridge Magistrates Court blir forvandlet til et 193 roms boutique hotell. Hotellet får navn The Dixon (medlem av Autograph Collection) som er etter John Dixon Butler, arkitekten bak bygget fra 1905. Hotellet blir innredet med gammelt og nytt, en god blanding av antikk- og moderne designmøbler og kunst fra lokale kunstnere. Courthouse Café gjenspeiler bygningens fortid hvor rettsalen var. 
Åpner: September 2018
Webside: https://www.thedixon.co.uk
Tips: Courthouse Café
 

Copyright: https://www.vintryandmercer.com/gallery/

Copyright: https://www.vintryandmercer.com/gallery/

Vintry & Mercer
Hotellet åpner i mars ved Garlick Hill (the City), nær Themsen. Teamet bak Ampersand Hotel åpner 92 rom og suiter, restaurant, takterrasse og treningsstudio. Med inspirasjon fra det tidligere handelskvarteret hotellet ligger i, vil interiøret bære preg av materialvalg som plysj, fløyelsgardiner, skreddersydde tekstiler og lær. Navnet er inspirert av den historiske handelen som foregikk i området – Vintry referer til vinkjøpmennene og Mercer til tekstilforhandlerne. 
Åpner: Mars 2018
Webside: https://www.vintryandmercer.com
Tips: Mercer Roof Terrace med utsikt over St. Pauls katedral

Image courtesy of Vintry and Mercer

Image courtesy of Vintry and Mercer

Image courtesy of EPR Architects

Image courtesy of EPR Architects

Great Scotland Yard Hotel
Det tidligere hovedkvarteret til Metropolitan Police i Whitehall, Great Scotland Yard blir forvandlet til et hotell og åpner sent 2018. Dette er et av de mest prestisjefylte prosjektene i London. Dessverre finnes det lite informasjon, men det vi vet er at det blir et luksuriøst 153-roms boutiquehotell som åpner i den betydningsfulle Edwardian bygningen. 
Åpner: siste kvartal 2018
Webside: http://www.twenty14holdings.com/great-scotland-yard

 

Beste hotellet i Barcelona!

Jeg har testet mange hoteller i Barcelona, alt fra W Hotel med sin unike beliggenhet ved stranden, Mandarin Oriental sitt fantastiske spa, Ohla Hotel sitt spesielle rooftop basseng, Cotton House sin sjarmerende bakgård til Grand Hotel Central sin takterrasse. Det finnes mange bra hoteller, men ingen har kapret hotellhjertet mitt. Helt til jeg sjekket inn på Soho House Barcelona

Det har stått på ønskelisten lenge, og endelig skulle jeg få oppleve det en vinterhelg i desember. Perfekt plassert ved Plaça del Duc de Medinaceli, bare noen minutters avstand fra det gotiske kvarteret som myldrer av nisjebutikker og små tapas barer og restauranter. Inngangen er litt skjult, det er bare et rustikt messingskilt på veggen som sier at du er kommet til rett adresse. Mangler bare ringeklokken så hadde det vært som om å komme hjem til noen. I øyeblikket man trer inn i lobbyen senker skuldrene seg, jeg føler meg så velkommen. De ansatte er kledd i casual chic klær, ingen uniformer og formelle innsjekksfraser. Bare en setning; vi har ventet på deg! 

Det finnes mange bra hoteller, men ingen har kapret hotellhjertet mitt. Helt til jeg sjekket inn på Soho House Barcelona

Det finnes bare 57 rom og suiter på hotellet, men antall rom står ikke i stil med antall fellesområder for gjester og medlemmer av Soho House. Det er raust med plass som strekker seg over 6 etasjer og huser alt du trenger, fra takterrasse med basseng, brasseri, cocktail bar, gym, spa og til og med en kino. Rommene er "Brit Chic Country Style" innredet. Høyt under taket og en liten fransk terrasse, stort mykt ullpledd på sengen, en Marshall radio og en vekkerklokke..og så har de lagt en liten notisbok til deg på nattbordet i tilfelle du kommer på noe lurt. Det er et rom helt uten masse dill dall, bare de tingene du virkelig trenger og de du drømmer om skal finnes på et hotellrom. Det er stor plass i garderobeskapet og i korridoren har de anrettet en liten privat in-room kaffe og cocktailbar hvor utvalget er stort fra tidlig til sent. Dersom du ikke ønsker å mikse drinken selv kan du bestille en bartender mellom 19 og 21 som kommer med barvogn og står utenfor rommet ditt og mikser din favorittcocktail. Classy! Jeg elsker sånne detaljer. 

Turndown servicen er noe av det beste jeg har opplevd på hotell. Stuepiken minner meg kanskje på at jeg burde være mer ryddig, men det er så godt å ha noen som passer på deg litt på reisen. 

Badet er en egen oase hvor det er plass til to personer i dusjen. De er rause med sine amenities og jeg teller 10 flasker i dusjnisjen som består av alt fra skrubb til lavendel dusjsåpe. Så befriende å slippe å skvise ut de siste dråpene med sjampo av en flaske fordi jeg trenger mer til håret. Alt er fra Soho House sitt eget spabrand Cowshed. 

Definisjonen på et godt hotellopphold er at jeg ikke ønsker å forlate hotellet.

Mine favorittopplevelser på Soho Barcelona: 

- Middag i Cecconi’s som er et italiensk brasseri med de beste pasta og pizza-retter. Det er carb heaven men hva er en hotellopplevelse uten god mat og drikke!

- Frokost i House Kitchen, ligger i 5 etg på hotellet. Her anbefaler jeg deres Breakfast Bowls, spesielt den med Quinoa

- Cocktail i Square Bar som er hotellets klubb bar for medlemmer og hotellets gjester. De har ulike arrangementer hver uke. 

- Lunsj på Rooftop med utsikt over marinaen og Port Vell. Helt magisk. Og en desemberdag var det 15 grader og sol. Vi nøt hvert minutt.

- Cowshed Gym som må være Barcelona´s beste hotellgym. Her finnes noe for alle, enten du er mosjonist eller topptrent. 

- Cowshed Spa & Relax, book deg en deep tissue massasje og etterpå manikyr og pedikyr. Da kan du lene deg tilbake i dype chesterfield stoler og bare nyte pampering i de fine omgivelsene. 


Definisjonen på et godt hotellopphold for meg er at jeg ikke ønsker å forlate hotellet. Jeg vil bare teste alt stedet har å by på. Slik er Soho House Barcelona. Jeg har alltid vært forelsket i byen, men nå har jeg forelsket meg i ett hotell i den fantastiske byen...

All images copyright: Soho House Barcelona 

All images copyright: Soho House Barcelona 

London, New York, Miami, Bangkok og Paris

Reiser er noe vi nordmenn er ekstremt opptatt av og bruker mye penger på hvert eneste år. For hva er vel egentlig bedre enn å sette seg på et fly og komme seg vekk fra alt av mas og kjas her hjemme? Og vi blir stadig mer kresne på hva vi liker og ikke liker, feriemessig. Vakre omgivelser, spennende opplevelser, deilig mat, god service og bra bosteder er noe vi vet å sette pris på, og helst til ålreite - «ikke blakke deg helt»-priser. Det er flere ting jeg setter pris på når jeg bor på hotell og jeg vil dele de med deg.

- Jeg fasineres av gode hoteller og elsker å bli overrasket under et opphold. Det gjør nok at jeg sikkert ikke alltid er den enkleste gjesten på hotellet. Med mine mange år bransjen ser jeg detaljer og vet hva som skal til for å gi en gjest et godt opphold. Samtidig er jeg er nok også den rauseste når noe går bra, forteller hun.

I min spalte «Unike hoteller», som skal publiseres på Storydays.no hver uke, vil jeg dele mine HOTTESTE hotelltips (og da mener vi ikke bare de dyreste) med deg. Og du vil også få eksklusive insidertips til spennende restauranter, barer og andre severdigheter i byen/stedet det er snakk om.

- The Connaught og The Ned i London, Crosby Street New York, The Betsy Miami, The Peninsula Bangkok, og Four Seasons George V Paris er noen av mine favoritthoteller. Mest av alt er det servicen som plasserer disse hotellene i en egen liga. De er ikke nødvendigvis de hippeste, mest eksotiske, nyeste eller flotteste, men jeg har blitt så godt ivaretatt her at jeg glemmer dem aldri.

- Et godt hotellopphold avhenger av at jeg opplever at jeg er sett og ønsket, og ikke minst at følelsen varer fra ankomst og helt til avreise. Det skapes gjennom personalets øye for detaljer, og deres evne til å ha gjesten i fokus og sørge for at oppholdet glir sømløst, forteller hun, og avslører samtidig sitt neste «drømmereisemål»:

- Rarotonga, en av de sørlige øyene i øygruppen Cook Island, som tilhører New Zealand. Øya er kjent for sin vakre lagune Aitukati og fjellet Te Manga som er omfavnet av tett regnskog. 

Farris Bad, Larvik

leonardo-1158853-_MG_5413_copy_S-image.jpg

Hvor: Farris Bad, Larvik
Hvorfor besøke: for å nyte en unik spaopplevelse på Norges beste spahotell
Når bør du dra: fra september til mai
Med hvem: alene, par og venner (ikke et barnehotell)

 

Tiden for spa er høsten.

Nå er sommeren snart over og hverdagen godt i gang, men reiselysten sitter i kroppen. Jeg vil ofte booke en ny ferie med en gang jeg har kommet hjem fordi da har jeg noe å glede meg til. Men siden fridagene er få, og kanskje det ikke er feriedager til gode så kan det være ekstra deilig å unne seg en spaweekend. Når høstmørket kryper på og det blir kaldere i lufta og de varme klærne må tas frem da er det deilig å pleie seg selv. Huden kan være tørr etter en lang sommer og da er det godt å unne seg noen behandlinger som gir fuktighet og ny glød.  Dersom du er interessert i et lite avbrekk med venninner, kjæresten eller for deg selv og ikke vil reise til utlandet finnes det veldig bra spahoteller i Norge. Men høsten er høysesong for spa så dersom du vil ha gode tilbud må du helst være tidlig ute med å booke. For å få best utnyttelse av et flott spaanlegg anbefaler jeg to overnattinger. Spa er dessverre blitt et utvannet begrep og alle hoteller hevder å ha det, men det er stor forskjell på et hotellbasseng med boblebad og et ekte spa. Begrepet spa er først og fremst forbundet med behandlinger gjennom vann og er en forkortelse for det latinske uttrykket «salus per aqua» som betyr helse gjennom vann. Et hotellspa skal tilby profesjonelle spa-behandlinger, fysiske aktiviteter og ulike former for velvære. Så for å gi deg litt hjelp har jeg testet Norges beste spahoteller og etter min vurdering funnet vinneren!

nhr_farrisbad_spa_04.jpg
21731786.jpg

Farris Bad i Larvik er ikke et hotell med spa, men et spa-anlegg med hotellrom. Med sin uslåelige beliggenhet på bystranden i Larvik ligger Nordens største og mest innholdsrike spahotell med sine 15 000 kvadratmeter tegnet av arkitektene Halvorsen & Reine. Det sies at det er bygget opp med 4000 tonn larvikitt, glass og bøk. Dette stedet er skapt for å tilby noe helt annerledes i Norge og det får du følelsen av med en gang glassdørene går opp og du kommer inn i resepsjonen. Ved innsjekk kjenner du lukten av lavendel og du hviler øynene på utsikten over havet som forteller deg at det er tid for avslapning og nytelse.

Du kan velge rom i ulike prisklasser, men dersom du skal unne deg noe ekstra så ville jeg betalt for å få utsikt utover fjorden med en balkong du neppe vil forlate (dersom du ikke er på spa da). Det er bare å hoppe inn i badekåpen og tøflene, og ha det på til man skal reise igjen. Det er absolutt ingen som ser rart på deg om du spiser frokost eller middag i badekåpen. På oss ble det marathon helg i spa-avdelingen (aldersgrense 16 år). Vi testet alt det gikk å teste og timene gikk. Den første dagen hadde vi vært nesten 5 timer i spa! Og du forlater ikke spa-seansen sulten eller tørst, i avslapningsavdelingen finnes det te, urtevann, frukt og nøtter og de har også en a la carte meny for de som blir ekstra fysne på noe godt. Jeg ble svært overrasket over den flotte aktivitetsmenyen som var tilgjengelig for alle (første man til mølla-prinsippet). Spa- aktiviteter som badsturitualer(Sauna Guss), kroppsskrubber, yogaklasser, sjøbad etc var hyppig gjennomført med 15 minutters seanser. Vi ville teste alt så det ble saltskrubb, bjørkeris, sjøbad og kaldkulp. Det er deilig å være i et spa som er rent og ryddig og hvor personalet er tilstede slik at mobilfri sone er ivaretatt og støynivået er lavt. Det finnes ikke tegn til at spaet er 7 år gammelt. Godt vedlikehold og renhold.

Middagen i restauranten ble en positiv overraskelse. Her har de satset på at mat er vel så viktig som selve spaopplevelsen. Det er jo det som er nøkkelen til suksess. Kunnskapsrike servitører med et glimt i øyet som hadde full kontroll på restauranten, slik at ingen måtte vente lenge på maten eller ikke fikk den oppmerksomheten de fortjente.

Vi sov godt den natten med åpne vinduer og vi sovnet til bølgeskvulp.

Etter en joggetur langs sjøen ventet en generøs og fargerik frokost med ferskpresset juiceshots, smoothies og rikelig med grønnsaker, spirer og frukt. Solen skinte så vi fant et bord på terrassen. Det er rart å tenke på at vi var i Larvik, føltes som den franske rivieraen, manglet bare palmene. Tiden må stå stille, sa min venninne Henriette. Det er nå vi skal lukke øynene, lene oss tilbake og bare trekke inn den friske sjølufta. Etter en energirik meditasjonsfrokost, inntok vi spa-avdelingen på nytt for å kna og skrubbe oss. Nå sto spa-øya for tur med sin spektakulære beliggenhet i den ytre fløyen over stranden, som en egen oase, et spa i spaet. Og for ikke å glemme kildevannsgrotten hvor kildevannet er hentet fra egen Farris kilde. Hver dag virvler friskt kildevann fra 55 meters dyp inn i grotten.

Jeg vet, jeg kunne skrevet en stil om alt det er oppleve på Farris Bad. Det er rett og slett verdt hver krone. Personalet vil at dette skal være Norges beste spahotell og jobber knallhardt for å etterleve sitt gode rykte. Og jeg garanterer at hit vil du tilbake igjen.

Fakta Farris Bad

Type hotell: Luksuriøst spahotell
Rom: 176 rom og suiter
Fasiliteter: 2500 kvm spa-avdeling, loungebar, restaurant, konferanserom, privat strand
Restaurant: Er vel etablert som en god restaurant i Larvik. Besøkt av både hotellgjester og lokalbefolkningen.
Åpnet: I mars 2009
Stemning: Avslappet atmosfære i en luksuriøs setting.
Barn: Bør unngå å reise dit med barn.
Beliggenhet:  Bystranden i Larvik
Pris: Dobbeltrom i ukedag fra kr 1362.- og i helg fra kr 1513.-
Valuta for pengene: Beliggenheten er unik, god service og høy kvalitet på det de leverer.

Mer info på: www.farrisbad.no

 

Anbefaler også disse spahotellene (har ikke tatt med city-spa):

Son Spa

Har en fantastisk beliggenhet mellom sandstrand og svaberg i kystperlen Son, bare 40 minutter fra Oslo. 2000 kvm spa-anlegg med flott havutsikt og et velutstyrt treningsrom.
www.sonspa.no

Rømskog Spa

Norges vakreste innlands spa- og konferansehotell kun 1,5 time i fra Oslo.
www.romskogspa.no

Støtvig Hotell

Ligger i tettstedet Larkollen i Rygge kommune i Østfold. Hotellet ligger i en lun bukt – Støtvigbukta. Omgivelsene er vakre, rommene er lyse og store, spa avdelingen har et utendørs oppvarmet basseng til stor glede for barna. Har ikke behandlingsrom, men tok det med fordi deres 1000 kvm spa er til glede for store og små og så er hotellet kjent for god service!
www.stotvighotel.com

 

Københavns hoteller med bare ett rom!

Den enkleste måten å få en god VIP-behandling på er å booke deg inn på hotellets eneste rom. Ingen naboer som kan klage, ingen støy fra naboer, og ingen tvil om at du har fått det beste rommet. Du sjekker inn på det eneste rommet hotellet har.

Dersom du har verdens minste hoteller på din #bucketlist er København blitt en spennende destinasjon å reise til. Vi har funnet frem til tre spektakulære og intime hoteller hvor du ikke kommer til å ha lyst å forlate rommet.

Central Hotel

http://centralhotelogcafe.dk
Pris: 2100 DKK pr natt inkludert fri Wi-Fi, minibar og lån av bysykler

Hotellrommet ligger i et livlig og trendy område, rett over den minste kaffebaren i København, Vesterbro-området rett ved grensen til Frederiksberg. Hotellrommet er opprinnelig leiligheten til en skomaker som bodde der i 1905. Til tross for størrelsen er rommet fylt med varme vakre stoffer, unik tapet, håndlagde detaljer og møbler. Innredningen er inspirert av det danke konseptet ”hygge” som skal få folk til å føle seg godt mottatt og komfortabel. Eieren Leif Thingtved vil at gjestene skal følse seg hjemme og mener det er oppnålig dersom man blander vintage og moderne møbler, en god seng og friske blomster. Frokosten kan inntas på Granola Café som er en av Københavns beste frokostkafeer.

1.png
2.png
3.png

The Vipp Loft

https://www.vipp.com/en/hotel
Pris: 1500€ pr natt for 4 personer inkludert vann, en flaske champagne og Nespresso maskin med kaffe og te fasiliteter, fri Wi-Fi

Nå har det danske interiørfirmaet VIPP som produserer kjøkken-og baderomstilbehør inntatt hotellmarkedet. De gir nå gjestene muligheten til å bo i en mikrobolig i de dype svenske skoger eller på en hems på toppen av deres hovedkvarter i København.  Vipp Loftet er en ekte designopplevelse midt i hjertet av byen. Loftet ligger i et urbant miljø omringet av gode restauranter, bakeri og kaffebarer. Konseptualisert av Studio David Thulstrup kan du boltre deg i 400m2 med et fullt utstyrt kjøkken, bibliotek, stue med peis og soverom med tilhørende bad. Beskrevet som en ”batteriladestasjon for mennesker¨ vil nok både hotellrommet i skogen eller på loftet gi deg annerledes hotellopplevelse.

11.png
22.png
33.png

The Krane

https://thekrane.dk
Pris: 2500€ pr natt inkludert en privat concierge som henter på flyplassen, frokost, egen BMW til låns for å oppdage København, bysykler og en flaske champagne ved ankomst.

The Krane er et spektakulært ikon bygget i 1944 som ligger på Kalkbrænderika, Nordsjøen. Som navnet antyder er kranen skrevet inn i historiebøkene til Nordhavnen som et av de mest berømte kaiene. The Krane har gjennomgått en omfattende renovering og tilbyr nå en av de mest unike og intime hotellopplevelsene i København, og muligens den beste utsikten fra et hotellrom. I rommet finnes et spa med massasjebad, badstu, flere terrasser, konferanserom og et soverom av ypperste kvalitet. Alt dette kan nytes med utsikt over Nordsjøen og Lyden. Arkitektfirmaet Arcgency Aps har stått bak prosjektet. Innredningen til soverommet som ligger 50 meter over bakken er elegant nordisk minimalisme. Designer Mads Møller har lagt vekt på svart som rommets farge, og sier det finnes hundrevis av forskjellige nyanser av svart. Han har valgt denne fargen som en henvisning til kullet som kranen ble bygget for å heise. Med skreddersydde møbler av danske designere, musikkanlegg fra Bang & Olufsen og seng fra Carpe Diem er The Krane et revolusjonerende hotellkonsept som har forvandlet et industrilandskap til en estetisk oase.

RASMUS HJORTSHØJ - COAST STUDIO

RASMUS HJORTSHØJ - COAST STUDIO

RASMUS HJORTSHØJ - COAST STUDIO

RASMUS HJORTSHØJ - COAST STUDIO

RASMUS HJORTSHØJ - COAST STUDIO

RASMUS HJORTSHØJ - COAST STUDIO

RASMUS HJORTSHØJ - COAST STUDIO

RASMUS HJORTSHØJ - COAST STUDIO

Siri startet i restaurantbransjen allerede som 16-åring og fortsatte innen hotell da hun var ferdig med videregående. Siri har over 20 års erfaring fra ulike lederstillinger i hotellbransjen, blant annet Grand Hotel i Oslo. Der var hun hotellsjef i fire år og stod bak konseptet Ladies Floor. Deretter ble hun prosjektleder og konseptutvikler for hotellet THE THIEF på Tjuvholmen. Det ble hennes største prosjekt noensinne. Fra 2014 til 2016 jobbet hun som kommunikasjonssjef for THE THIEF og Tjuvholmen. Men januar 2016 startet Siri selskapet Story Days. Som rådgiver og prosjektleder, hjalp hun kunder med helhetlige strategier, konsepter og løsninger innen kommunikasjon, markedsføring og PR. Siden oktober 2017 har hun påtatt seg oppgaven om å være med å utvikle to av Norges mest spennende hotellprosjekter, Amerikalinjen ( åpner 15.mars 2019) og Sommerro (åpner våren 2021) , begge i Oslo. De neste årene skal hun ha full fokus på konseptutvikling og branding for de to nye hotellene, samt ivareta posisjonen til THE THIEF.  Som hobby skriver hun om hoteller hun har besøkt eller vil besøke, og følger du Siri her, på Facebook eller Instagram vil du garantert få gode hotelltips!