Københavns hoteller med bare ett rom!

Den enkleste måten å få en god VIP-behandling på er å booke deg inn på hotellets eneste rom. Ingen naboer som kan klage, ingen støy fra naboer, og ingen tvil om at du har fått det beste rommet. Du sjekker inn på det eneste rommet hotellet har.

Dersom du har verdens minste hoteller på din #bucketlist er København blitt en spennende destinasjon å reise til. Vi har funnet frem til tre spektakulære og intime hoteller hvor du ikke kommer til å ha lyst å forlate rommet.

Central Hotel

http://centralhotelogcafe.dk
Pris: 2100 DKK pr natt inkludert fri Wi-Fi, minibar og lån av bysykler

Hotellrommet ligger i et livlig og trendy område, rett over den minste kaffebaren i København, Vesterbro-området rett ved grensen til Frederiksberg. Hotellrommet er opprinnelig leiligheten til en skomaker som bodde der i 1905. Til tross for størrelsen er rommet fylt med varme vakre stoffer, unik tapet, håndlagde detaljer og møbler. Innredningen er inspirert av det danke konseptet ”hygge” som skal få folk til å føle seg godt mottatt og komfortabel. Eieren Leif Thingtved vil at gjestene skal følse seg hjemme og mener det er oppnålig dersom man blander vintage og moderne møbler, en god seng og friske blomster. Frokosten kan inntas på Granola Café som er en av Københavns beste frokostkafeer.

1.png
2.png
3.png

The Vipp Loft

https://www.vipp.com/en/hotel
Pris: 1500€ pr natt for 4 personer inkludert vann, en flaske champagne og Nespresso maskin med kaffe og te fasiliteter, fri Wi-Fi

Nå har det danske interiørfirmaet VIPP som produserer kjøkken-og baderomstilbehør inntatt hotellmarkedet. De gir nå gjestene muligheten til å bo i en mikrobolig i de dype svenske skoger eller på en hems på toppen av deres hovedkvarter i København.  Vipp Loftet er en ekte designopplevelse midt i hjertet av byen. Loftet ligger i et urbant miljø omringet av gode restauranter, bakeri og kaffebarer. Konseptualisert av Studio David Thulstrup kan du boltre deg i 400m2 med et fullt utstyrt kjøkken, bibliotek, stue med peis og soverom med tilhørende bad. Beskrevet som en ”batteriladestasjon for mennesker¨ vil nok både hotellrommet i skogen eller på loftet gi deg annerledes hotellopplevelse.

11.png
22.png
33.png

The Krane

https://thekrane.dk
Pris: 2500€ pr natt inkludert en privat concierge som henter på flyplassen, frokost, egen BMW til låns for å oppdage København, bysykler og en flaske champagne ved ankomst.

The Krane er et spektakulært ikon bygget i 1944 som ligger på Kalkbrænderika, Nordsjøen. Som navnet antyder er kranen skrevet inn i historiebøkene til Nordhavnen som et av de mest berømte kaiene. The Krane har gjennomgått en omfattende renovering og tilbyr nå en av de mest unike og intime hotellopplevelsene i København, og muligens den beste utsikten fra et hotellrom. I rommet finnes et spa med massasjebad, badstu, flere terrasser, konferanserom og et soverom av ypperste kvalitet. Alt dette kan nytes med utsikt over Nordsjøen og Lyden. Arkitektfirmaet Arcgency Aps har stått bak prosjektet. Innredningen til soverommet som ligger 50 meter over bakken er elegant nordisk minimalisme. Designer Mads Møller har lagt vekt på svart som rommets farge, og sier det finnes hundrevis av forskjellige nyanser av svart. Han har valgt denne fargen som en henvisning til kullet som kranen ble bygget for å heise. Med skreddersydde møbler av danske designere, musikkanlegg fra Bang & Olufsen og seng fra Carpe Diem er The Krane et revolusjonerende hotellkonsept som har forvandlet et industrilandskap til en estetisk oase.

RASMUS HJORTSHØJ - COAST STUDIO

RASMUS HJORTSHØJ - COAST STUDIO

RASMUS HJORTSHØJ - COAST STUDIO

RASMUS HJORTSHØJ - COAST STUDIO

RASMUS HJORTSHØJ - COAST STUDIO

RASMUS HJORTSHØJ - COAST STUDIO

RASMUS HJORTSHØJ - COAST STUDIO

RASMUS HJORTSHØJ - COAST STUDIO

Siri startet i restaurantbransjen allerede som 16-åring og fortsatte innen hotell da hun var ferdig med videregående. Siri har over 20 års erfaring fra ulike lederstillinger i hotellbransjen, blant annet Grand Hotel i Oslo. Der var hun hotellsjef i fire år og stod bak konseptet Ladies Floor. Deretter ble hun prosjektleder og konseptutvikler for hotellet THE THIEF på Tjuvholmen. Det ble hennes største prosjekt noensinne. Fra 2014 til 2016 jobbet hun som kommunikasjonssjef for THE THIEF og Tjuvholmen. Men januar 2016 startet Siri selskapet Story Days. Som rådgiver og prosjektleder, hjalp hun kunder med helhetlige strategier, konsepter og løsninger innen kommunikasjon, markedsføring og PR. Siden oktober 2017 har hun påtatt seg oppgaven om å være med å utvikle to av Norges mest spennende hotellprosjekter, Amerikalinjen ( åpner 15.mars 2019) og Sommerro (åpner våren 2021) , begge i Oslo. De neste årene skal hun ha full fokus på konseptutvikling og branding for de to nye hotellene, samt ivareta posisjonen til THE THIEF.  Som hobby skriver hun om hoteller hun har besøkt eller vil besøke, og følger du Siri her, på Facebook eller Instagram vil du garantert få gode hotelltips!