London, New York, Miami, Bangkok og Paris

Reiser er noe vi nordmenn er ekstremt opptatt av og bruker mye penger på hvert eneste år. For hva er vel egentlig bedre enn å sette seg på et fly og komme seg vekk fra alt av mas og kjas her hjemme? Og vi blir stadig mer kresne på hva vi liker og ikke liker, feriemessig. Vakre omgivelser, spennende opplevelser, deilig mat, god service og bra bosteder er noe vi vet å sette pris på, og helst til ålreite - «ikke blakke deg helt»-priser. Det er flere ting jeg setter pris på når jeg bor på hotell og jeg vil dele de med deg.

- Jeg fasineres av gode hoteller og elsker å bli overrasket under et opphold. Det gjør nok at jeg sikkert ikke alltid er den enkleste gjesten på hotellet. Med mine mange år bransjen ser jeg detaljer og vet hva som skal til for å gi en gjest et godt opphold. Samtidig er jeg er nok også den rauseste når noe går bra, forteller hun.

I min spalte «Unike hoteller», som skal publiseres på Storydays.no hver uke, vil jeg dele mine HOTTESTE hotelltips (og da mener vi ikke bare de dyreste) med deg. Og du vil også få eksklusive insidertips til spennende restauranter, barer og andre severdigheter i byen/stedet det er snakk om.

- The Connaught og The Ned i London, Crosby Street New York, The Betsy Miami, The Peninsula Bangkok, og Four Seasons George V Paris er noen av mine favoritthoteller. Mest av alt er det servicen som plasserer disse hotellene i en egen liga. De er ikke nødvendigvis de hippeste, mest eksotiske, nyeste eller flotteste, men jeg har blitt så godt ivaretatt her at jeg glemmer dem aldri.

- Et godt hotellopphold avhenger av at jeg opplever at jeg er sett og ønsket, og ikke minst at følelsen varer fra ankomst og helt til avreise. Det skapes gjennom personalets øye for detaljer, og deres evne til å ha gjesten i fokus og sørge for at oppholdet glir sømløst, forteller hun, og avslører samtidig sitt neste «drømmereisemål»:

- Rarotonga, en av de sørlige øyene i øygruppen Cook Island, som tilhører New Zealand. Øya er kjent for sin vakre lagune Aitukati og fjellet Te Manga som er omfavnet av tett regnskog. 

Siri startet i restaurantbransjen allerede som 16-åring og fortsatte innen hotell da hun var ferdig med videregående. Siri har over 20 års erfaring fra ulike lederstillinger i hotellbransjen, blant annet Grand Hotel i Oslo. Der var hun hotellsjef i fire år og stod bak konseptet Ladies Floor. Deretter ble hun prosjektleder og konseptutvikler for hotellet THE THIEF på Tjuvholmen. Det ble hennes største prosjekt noensinne. Fra 2014 til 2016 jobbet hun som kommunikasjonssjef for THE THIEF og Tjuvholmen. Men januar 2016 startet Siri selskapet Story Days. Som rådgiver og prosjektleder, hjalp hun kunder med helhetlige strategier, konsepter og løsninger innen kommunikasjon, markedsføring og PR. Siden oktober 2017 har hun påtatt seg oppgaven om å være med å utvikle to av Norges mest spennende hotellprosjekter, Amerikalinjen ( åpner 15.mars 2019) og Sommerro (åpner våren 2021) , begge i Oslo. De neste årene skal hun ha full fokus på konseptutvikling og branding for de to nye hotellene, samt ivareta posisjonen til THE THIEF.  Som hobby skriver hun om hoteller hun har besøkt eller vil besøke, og følger du Siri her, på Facebook eller Instagram vil du garantert få gode hotelltips!