Beste hotellet i Barcelona!

Jeg har testet mange hoteller i Barcelona, alt fra W Hotel med sin unike beliggenhet ved stranden, Mandarin Oriental sitt fantastiske spa, Ohla Hotel sitt spesielle rooftop basseng, Cotton House sin sjarmerende bakgård til Grand Hotel Central sin takterrasse. Det finnes mange bra hoteller, men ingen har kapret hotellhjertet mitt. Helt til jeg sjekket inn på Soho House Barcelona

Det har stått på ønskelisten lenge, og endelig skulle jeg få oppleve det en vinterhelg i desember. Perfekt plassert ved Plaça del Duc de Medinaceli, bare noen minutters avstand fra det gotiske kvarteret som myldrer av nisjebutikker og små tapas barer og restauranter. Inngangen er litt skjult, det er bare et rustikt messingskilt på veggen som sier at du er kommet til rett adresse. Mangler bare ringeklokken så hadde det vært som om å komme hjem til noen. I øyeblikket man trer inn i lobbyen senker skuldrene seg, jeg føler meg så velkommen. De ansatte er kledd i casual chic klær, ingen uniformer og formelle innsjekksfraser. Bare en setning; vi har ventet på deg! 

Det finnes mange bra hoteller, men ingen har kapret hotellhjertet mitt. Helt til jeg sjekket inn på Soho House Barcelona

Det finnes bare 57 rom og suiter på hotellet, men antall rom står ikke i stil med antall fellesområder for gjester og medlemmer av Soho House. Det er raust med plass som strekker seg over 6 etasjer og huser alt du trenger, fra takterrasse med basseng, brasseri, cocktail bar, gym, spa og til og med en kino. Rommene er "Brit Chic Country Style" innredet. Høyt under taket og en liten fransk terrasse, stort mykt ullpledd på sengen, en Marshall radio og en vekkerklokke..og så har de lagt en liten notisbok til deg på nattbordet i tilfelle du kommer på noe lurt. Det er et rom helt uten masse dill dall, bare de tingene du virkelig trenger og de du drømmer om skal finnes på et hotellrom. Det er stor plass i garderobeskapet og i korridoren har de anrettet en liten privat in-room kaffe og cocktailbar hvor utvalget er stort fra tidlig til sent. Dersom du ikke ønsker å mikse drinken selv kan du bestille en bartender mellom 19 og 21 som kommer med barvogn og står utenfor rommet ditt og mikser din favorittcocktail. Classy! Jeg elsker sånne detaljer. 

Turndown servicen er noe av det beste jeg har opplevd på hotell. Stuepiken minner meg kanskje på at jeg burde være mer ryddig, men det er så godt å ha noen som passer på deg litt på reisen. 

Badet er en egen oase hvor det er plass til to personer i dusjen. De er rause med sine amenities og jeg teller 10 flasker i dusjnisjen som består av alt fra skrubb til lavendel dusjsåpe. Så befriende å slippe å skvise ut de siste dråpene med sjampo av en flaske fordi jeg trenger mer til håret. Alt er fra Soho House sitt eget spabrand Cowshed. 

Definisjonen på et godt hotellopphold er at jeg ikke ønsker å forlate hotellet.

Mine favorittopplevelser på Soho Barcelona: 

- Middag i Cecconi’s som er et italiensk brasseri med de beste pasta og pizza-retter. Det er carb heaven men hva er en hotellopplevelse uten god mat og drikke!

- Frokost i House Kitchen, ligger i 5 etg på hotellet. Her anbefaler jeg deres Breakfast Bowls, spesielt den med Quinoa

- Cocktail i Square Bar som er hotellets klubb bar for medlemmer og hotellets gjester. De har ulike arrangementer hver uke. 

- Lunsj på Rooftop med utsikt over marinaen og Port Vell. Helt magisk. Og en desemberdag var det 15 grader og sol. Vi nøt hvert minutt.

- Cowshed Gym som må være Barcelona´s beste hotellgym. Her finnes noe for alle, enten du er mosjonist eller topptrent. 

- Cowshed Spa & Relax, book deg en deep tissue massasje og etterpå manikyr og pedikyr. Da kan du lene deg tilbake i dype chesterfield stoler og bare nyte pampering i de fine omgivelsene. 


Definisjonen på et godt hotellopphold for meg er at jeg ikke ønsker å forlate hotellet. Jeg vil bare teste alt stedet har å by på. Slik er Soho House Barcelona. Jeg har alltid vært forelsket i byen, men nå har jeg forelsket meg i ett hotell i den fantastiske byen...

All images copyright: Soho House Barcelona 

All images copyright: Soho House Barcelona 

Siri startet i restaurantbransjen allerede som 16-åring og fortsatte innen hotell da hun var ferdig med videregående. Siri har over 20 års erfaring fra ulike lederstillinger i hotellbransjen, blant annet Grand Hotel i Oslo. Der var hun hotellsjef i fire år og stod bak konseptet Ladies Floor. Deretter ble hun prosjektleder og konseptutvikler for hotellet THE THIEF på Tjuvholmen. Det ble hennes største prosjekt noensinne. Fra 2014 til 2016 jobbet hun som kommunikasjonssjef for THE THIEF og Tjuvholmen. Men januar 2016 startet Siri selskapet Story Days. Som rådgiver og prosjektleder, hjalp hun kunder med helhetlige strategier, konsepter og løsninger innen kommunikasjon, markedsføring og PR. Siden oktober 2017 har hun påtatt seg oppgaven om å være med å utvikle to av Norges mest spennende hotellprosjekter, Amerikalinjen ( åpner 15.mars 2019) og Sommerro (åpner våren 2021) , begge i Oslo. De neste årene skal hun ha full fokus på konseptutvikling og branding for de to nye hotellene, samt ivareta posisjonen til THE THIEF.  Som hobby skriver hun om hoteller hun har besøkt eller vil besøke, og følger du Siri her, på Facebook eller Instagram vil du garantert få gode hotelltips!